Fraxium 1550 Fusion

Fraxium 1550 Fusion
 • Fraxium hög intensitet, ex: hela ansiktet: Acne och Acneärr, 60 min
  60 min
  2.995,00 kr
  Mer information
  Nytt lägre pris ! (innan 3295 kr)
 • Fraxium kostnadsfri konsultation, 15 min
  15 min
  0,00 kr
  Mer information
  Det finns kontraindikationer så som graviditet/ amning och vissa mediciner, boka gärna en konsultation innan din behandling om du har frågor eller om du känner dig osäker på att Fraxium är rätt val för Dig.

  Alla behandlingar går att göra på KUR av 4 eller 6 gånger, du känar då ca 10% genom att delbetala 2 behandlingar åt gången varannan gång.

  1495 kr blir 1350 kr (2700 kr 1.a, 3e, (5e) gången)
  1695 kr blir 1500 kr (3000 kr 1.a, 3e, (5e) gången)
  3295 kr blir 2950 kr (5900 kr 1.a, 3e, (5e) gången)

 • Extreme anti-acne deluxe-Nytt lägre pris, innan 2500 kr
  80 min
  2.295,00 kr
  Mer information
  Denna behandling är speciellt skapad för dig som har en mycket svår acne där allting redan har testats och ingenting fungerar. Innan du kör med tetracykliner eller annan medicinering rekommenderar vi att du ger det en sista chans med denna SuperNova-anti-acne behandlingen. Acne är en obalans som kommer inifrån kroppen, därför är det mycket viktigt att du redan har utforskat alla möjligheter så som kost, stress och felaktig produktanvändning för att kunna hoppas på en märkvärdig förbättring. En explosiv anti-acne cocktail som kan garantera resultat, men finns det ett underliggande inre tillstånd som är ansvarigt för din acne kommer det bara att behandla symtomen (utslagen) som kan komma att komma tillbaka. Behandlingen startar med rengöring, acne peel, fraktionerad erbiumlaser och till sist LED mask med blått ljus. Rekommenderas 3-6 behandlingar beroende på tillstånd och förutsättningar med 3 veckors mellanrum.?
 • Fraxium hög intensitet, litet område, ex. tinningarna:Acne och Acneärr
  20 min
  985,00 kr
  Mer information
  Med denna behandling kan man åstadkomma hudföryngring samt behandla acneärr.
  Det rekommenderas att man genomför 4-6 behandlingar minst, lite beroende på förutsättningar och önskemål. Förbättringen sker genom hudens egna nybildning och nyproduktion av Fibroblaster, Kollagen och Elastin.
  Vi skapar ett tillstånd i huden som triggar igång den egna läkningsprocessen vilket möjliggör att laga huden inifrån och ut.

  I tre veckor efter behandlingen händer mycket under den synliga ytan och sedan fortsätter förbättringen successivt i ca sex månader. Direkt efter behandlingen är man ofta lite rosig till röd, det brukar försvinna inom ett par timmar vid första behandlingen.
  En liten sveda kan även upplevas under denna tiden, en vecka till 10 dagar efter kan huden komma att kännas torr till mycket torr. Allt eftersom vi utför dina behandlingar ökar vi intensiteten på lasern eftersom din hud byggs upp och tål mer och mer. vid 3-4 behandlingen är det möjligt att rodnaden håller i sig ett par till 3-4 dagar, smink bör undvikas men kan användas efter 24h. Resultatet är permanent.?

 • Fraxium hög intensitet, mellanstort område, ex. kindben : Acne och Acneärr
  30 min
  1.795,00 kr
  Mer information
  Med denna behandling kan man åstadkomma hudföryngring samt behandla acneärr. Det rekommenderas att man genomför 4-6 behandlingar minst, lite beroende på förutsättningar och önskemål. Förbättringen sker genom hudens egna nybildning och nyproduktion av Fibroblaster, Kollagen och Elastin. Vi skapar ett tillstånd i huden som triggar igång den egna läkningsprocessen vilket möjliggör att laga huden inifrån och ut. I tre veckor efter behandlingen händer mycket under den synliga ytan och sedan fortsätter förbättringen successivt i ca sex månader. Direkt efter behandlingen är man ofta lite rosig till röd, det brukar försvinna inom ett par timmar vid första behandlingen. En liten sveda kan även upplevas under denna tiden, en vecka till 10 dagar efter kan huden komma att kännas torr till mycket torr. Allt eftersom vi utför dina behandlingar ökar vi intensiteten på lasern eftersom din hud byggs upp och tål mer och mer. vid 3-4 behandlingen är det möjligt att rodnaden håller i sig ett par till 3-4 dagar, smink bör undvikas men kan användas efter 24h. Resultatet är permanent.??
 • Fraxium Full-Face: huduppstramning, ojämn hudton, stora porer 25 min
  25 min
  1.495,00 kr
  Mer information
  Speciellt event? bröllop? bal? eller en stor uppfräshning?
  I denna behandling använder vi en lägre intensitet av lasern.
  Det ger en snabb och behagligare upplevelse som förnyar collagen- och elastin samt aktiverar cellförnyelsen för en mycket effektiv och långvarig askungenbehandling med lyster, förbättrad hudton, ökad elasticitet och förminskade porer.

  För ett bättre och hållbart reultat rekommenderas att man genomför 4-6 behandlingar minst, lite beroende på förutsättningar och önskemål. Resultatet kan märkas på en gång men brukar bli mer tydligt efter 3.e behandlingen. Förbättringen fortsätter sedan successivt upp till sex månader. ?