ÅSA HEMGREN

Legitimerad sjuksköterska sedan 25 år tillbaka med en vidareutbildning inom estetisk medicin och över 10 års erfarenhet av arbete med estetiska behandlingar. 

Åsa erbjuder alla typer av fillers- och botoxbehandlingar så som rynkreducering, hudföryngring, kindben, näsprofil, läppar, teartrough, haka och käklinje. Hennes signum är less is more och målsättningen är att genom små förändringar och på ett naturligt sätt skapa balans och harmoni. Produkterna är av högsta kvalitet och forskningen kring senaste tekniker och arbetssätt tillämpas alltid. 

Är du osäker på vad du behöver för behandling är du välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation. Har du frågor eller funderingar innan du bokar är du välkommen att kontakta Åsa på info@ehestetik.se eller 070 757 10 56

FRUZSINA HAMVASI

Auktoriserad Hud och SPA terapeut sen 2005. Erbjuder allt från klassisk ansiktsbehandling och vaxning till mer avancerade behandlingar som Dermapen och PRX-T33. 

Ser en stor möjlighet i att kunna kombinera avancerad/resultatinriktad hudvård med sköna och avkopplande behandlingar. Älskar sitt jobb eftersom det aldrig blir tråkigt och enformigt. Strävar efter långvariga kundrelationer där man etablerar en personlig relation. 

För att köpa Exuviance produkter, klicka här.

Har du frågor angående behandlingar eller önskar konsultation är du välkommen att kontakta Fruzsina på info@5sinnen.se eller 073 623 83 67.

MARIE ELFWING

Marie är examinerad Internationell Hudterapeut Beauty Specialist med ITEC examen och Spa-terapeut för kropp och hälsa.

Marie erbjuder allt från klassiska ansiktsbehandlingar där hudens balans och välmående är i fokus till mer avancerade behandlingar för ansikte men även kropp. Hon är specialiserad inom avancerad hudvård, avancerad apparaturbehandling för djupgående skinboosters med den senaste tekniken som tex MesoDuo samt kropps skulptering även den med den senaste tekniken inom den medicintekniskt godkända maskinen från Pagani som verkar inom Cryo terapi med bland annat tex fettreducering, cellulitreducering och uppstramning av kropp och hud.

Alla produkterna som används är av högsta kvaliteten där aktiva ingredienser är A och O.

Vill du bara ha en skön och avkopplande stund i en mysig miljö erbjuder givetvis Marie även det.

Är du osäker på vad du behöver för behandling är du välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation. Har du frågor eller funderingar innan du bokar kan du alltid höra av dig till Marie på 073 035 03 35 eller marieelfwing@hudboost.com.

SARAH EJDEHAGE

Hudterapeut, utbildad på Gilda International beautyschool med 18 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Sarah erbjuder allt från klassisk ansiktsbehandling till mer avancerade behandlingar. Hon är  Specialiserad inom avancerad hudvård, kosmetisk pigmentering, laser samt Jett Plasma. 

Är du osäker på vad du behöver för behandling är du välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation. Har du frågor eller funderingar innan du bokar är du välkommen att kontakta Sarah på sarah.ejdehage@hotmail.com.

JESSICA NORBERG

Jessica har arbetat inom vård och omsorg hela sitt liv men år 2018 utbildade hon sig till medicinsk massageterapeut. Hon har en grundlig utbildning inom kropp och hälsa och vill alltid lära sig mer. Hos Jessica kan du boka klassisk massage, lymfmassage, hot stone, Gua Sha och koppning.  

Jessica inriktar sig på kvinnokroppen och tycker att det bästa med jobbet är varje möte med sina klienter, hennes mål är att varje kund känner sig bekväm och väl omhändertagen. 
 
Har du frågor kring en behandling så når du henne på caremorebyjessica@gmail.com
MARIE PETTERSSON
Marie är utbildad massageterapeut och PT på Bergqvists i Linköping. Sen 2011 har hon masserat både på företag och inom spavärlden. 
 
Hon är även utbildad spa-terapeut och har kunskap i olika tekniker, en behandling kan innehålla både ansiktsmassage och gua sha. 
 
Varje behandling är unik där kundens önskemål står i centrum. 
Välkommen till Marie för en behandlande och/eller avslappnad stund.
 
Har du några frågor så når du henne på lisbethmarie69@gmail.com eller 0720448691