VÄLKOMMEN TILL SALONG 5SINNEN!

Din Skönhetssalong i centrala Jönköping med fokus på kvalitet och personlig service.

Vi har mångårig erfarenhet och hög kompetens inom hudvård och skönhet och erbjuder dig förstklassiga skräddarsydda behandlingar med det lilla extra. Kom in till oss, koppla av och njut av egentid i härlig miljö med den rätta känslan och servicen.

Vi erbjuder resultatinriktad hudvård, estetiska injektionsbehandlingar, medicinsk fotvård, massage, kosmetisk pigmentering, vaxning, naglar, frans och brynfärg m.m

Om du är osäker på vad just du behöver för behandling är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos någon av oss, du får då professionell rådgivning och hjälp att välja rätt behandling för just dig.

Är det hudvård du önskar bokar du in en konsultation med någon av våra hudterapeuter, estetiska behandlingar tar du bäst med vår sjuksköterska, gäller det fotvård har vi en medicinsk fotvårdsterapeut och övriga behandlingar så som kosmetisk pigmentering, naglar, vaxning, plasmapen, och massage tar du med respektive terapeut. Få mer information på sidan ”om oss” där framgår tydligt vem som utför vilka behandlingar. Där finns också kontaktuppgifter till var och en av oss om du har någon fråga inför din bokning eller behandling.