Kostrådgivning/Träning

Kostrådgivning/Träning

Har du värk, hormonell obalans, pco/pcos eller andra obalanser så boka tid hos mig. Vi går igenom rörelse, kost, sömn, stress och allt annat innan vi börjar jobba med hur vi sakta och försiktigt kan förändra lite i taget för att må bättre.

Varmt välkommen att boka din tid

 • Kostrådgivning, 60 min
  60 min
  790,00 kr
  Mer information
  Vill du äta dig frisk, pigg, stark och hälsosam?
  Då har du hittat rätt!
 • Konsultation + Träningsupplägg
  30 min
  895,00 kr
  Mer information
  Efter konsultation så hjälper jag dig med individuellt anpassad träningsupplägg utifrån dina personliga mål. Du får specifika träningsprogram för just dig och för dina mål oavsett om det är att t.ex. få bättre hållning, gå ner i vikt eller springa ett marathon.
 • Konsultation + Träningsupplägg (Rehab)
  30 min
  895,00 kr
  Mer information
  Efter konsultation så hjälper jag dig med individuellt anpassad träningsupplägg utifrån din/dina skador och dina förutsättningar. Du får specifika träningsprogram för just dig och för dina skador oavsett om det är att t.ex. stärka upp knäna, ländryggskador eller andra sorters skador.
 • Scanning
  20 min
  200,00 kr
  Mer information
  Mät nivåerna av karotenoider runt dina celler med hjälp av den nobelprisvinnande teknologin Raman-spektroskopi och få reda på om du får i dig all näring du behöver och hur din livsstil påverkar din hälsa.

  I det här ingår även konsultation kring vad du kan göra för att förbättra dina värden.

 • Tanitavägning
  15 min
  200,00 kr
  Mer information
  Tanitavågen har en avanceret kroppsanalysmetod som mäter barns och vuxnas kroppsfettprocent och kroppsammansättning med största precision.

  OBS: För att resultaten ska bli så exakta som möjligt ska du inte äta, dricka eller träna minst 2 timmar innan vägningen!